Apa intipati CD audio terapi ini?

CD audio terapi ini adalah bimbingan hypnotherapy yang biasa Puan Diyana buat dalam program-program yang dijalankan oleh ehati. Biasanya sesi personal Terapi bersama Puan Diyana ialah RM7000, sebab itu Puan Diyana rakam agar lebih ramai yang dapat manfaat dari terapi ini.

Di sepanjang bimbingan terapi yang Puan Diyana bawa ini, terdapat muzik brainwave yang membantu menenangkan fikiran dan merasakan segala ketenangan hati untuk memaafkan.

Terapi Maaf

Khas untuk mereka yang tiada kekuatan untuk memaafkan. Mungkin jauh di lubuk hati anda ingin memaafkan tetapi anda tak mampu. Anda rasa terlalu pahit untuk maafkan orang yang menganiayai anda selama ini.

💜 Anda sudah mendengarkan cd terapi maaf ini? Jika belum klik Beli sekarang di bawah.

Terapi Syukuri Kehidupan

Khas untuk mereka yang ingin mengembalikan semangat yang hilang. Memupuk rasa syukur dalam diri seterusnya mengundang lebih banyak keberlimpahan dalam kehidupan.

Semarak Kasih Sayang

Terapi hati untuk mengembalikan cinta dalam diri. Pada pasangan yang tercari-cari cinta yang hilang dan mendapatkan semula kasih sayang walaupun dah bertahun- tahun berkahwin.

7 SENI BAHASA CINTA

Sesuai bagi mereka yang tercari-cari jalan untuk memikat semula hati pasangan. CD ini mengandungi strategi dan tips-tips praktikal yang mudah untuk dilakukan. Mungkin pada saat ini, anda ingin memikat semula hati suami atau bakal suami.

TERAPI JIWA SABAR

Khas untuk orang yang nak upgrade diri sendiri. Fokus kepada pembangunan spiritual dalam diri bagi menimbulkan keikhlasan, kesabaran, dan meningkatkan keyakinan.

TERAPI TRANSFORMASI HATI

Sangat sesuai bagi mereka yang mengalami TRAUMA dan FOBIA. Mungkin anda pernah ditipu, dikecewakan, dimalukan dan dihina dengan begitu teruk sekali. Mujarab pada yang susah nak tidur (insomia) akan lebih mudah untuk tidur.

TERAPI KEDAMAIAN HATI

Sesuai untuk mereka yang mempunyai trauma dalam kehidupan. Pernah merasai dirinya terpinggir dan dipulaukan. Sering merasa keseorangan.

Suka Produk Yang Anda Lihat?

TESTIMONI

UA-139074358-1