cleo

 

Ketakutan terbesar manusia bukanlah kerana ada kekurangan dalam dirinya, tetapi ketakutan terbesar manusia adalah utuk menerima kehebatan dirinya yang tidak terbatas dan tak terbayangkan

………………………………..

Mengapa Cleopatra?

 

Cleopatra merupakan seorang Ratu Mesir yang terakhir. Sosoknya begitu popular sebagai pemikat pria yang paling ulung dalam sejarah. Namun, Cleopatra bukanlah seorang wanita yang begitu cantik yang mempunyai tubuh yang menawan atau kulit yang mulus. Tapi kebijaksanaannya yang telah membuatnya menjadi seorang wanita yang hebat. Buktinya, Ratu Mesir ini berjaya menawan hati 2 orang Raja yang terkemuka ketika itu.

Secara ringkasnya, Diyana Tahir mengambil kisah Cleopatra ini untuk membuktikan kepada para wanita bahawa, kebijkasanaan dalam mempunyai ilmu menjadi kunci untuk mereka menjadi seorang wanita yang hebat dan bukan dari rupa semata-mata.

Circle Positif

 

Cleopatra mentoring ini merupakan suatu group support iaitu bimbingan secara terus bersama Diyana Tahir selama 12 bulan yang juga merupakan satu ‘shotcut’ untuk membantu mencari diri sejati & keunikan yang ada dalam diri.

Matlamat utama Diyana dalam membimbing peserta Cleopatra adalah membantu untuk menjadi ‘cahaya’ dalam diri anda sendiri, kehidupan dan orang sekeliling agar terus merasai kedamaian dan ketenangan. Secara tak langsung Cleopatra mentoring akan membantu anda temui kehebatan-kehebatan yang ada dalam diri anda.

Pelbagai topik yang akan dikupaskan bersama-sama dengan Diyana Tahir secara berkumpulan atau secara personal setiap bulan untuk membantu setiap permasalahan yang anda hadapi. Temui sendiri keistimewaan & keunikan essensi anda yang tersimpan lama dalam diri anda.

Showcase Peserta

Perkongsian Peserta

“Ilmu ehati dan Pn. Diyana very unic. Banyak practical. Latihan yang menguatkan saraf otak, tahu macamana nak control mind. tahu nak buat decision making. Tahu nak tipu mind kita, tapi yang paling best, connection with Allah, tentang maksud ikhlas kepada Allah..”
Dr. Noorasmaliza MD Paiman
Doktor Patologi
“Mengembalikan cinta saya, cinta kepada diri sendiri, mendidik diri saya untuk memaafkan, megubah corak pemikiran saya, daripada mangsa kepada kebangkitan diri sendiri perasaan & saya rasa hidup semula..”

Datin Wan Karmilaliza Wan Kar
Usahawan
“Rasa seronok sangat-sangat, jumpa jalan yang betul, rasa bertuah, terpilih, tidak tahu cerita, jumpa diri sejati, ya Allah syukur sangat-sangat, doakan saya jadi billionaire nak sponsor seramai mungkin orang join cleopatra..”

Dr. Hamimi Salihah Abdul Halim
Doktor Radiologi
"Setahun bersama cleopatra dari seorang yang lost dalam diri sendiri kepada seorang yang berasa berkah dalam ketidak sempurnaan diri menuju disisi Allah. Cleopatra banyak menyedarkan saya dan bangga menjadi Makhluk Tuhan yang Luar Biasa sebagai Sumber Cahaya kepada diri, suami dan anak-anak.."
Haslinda Binti Mokhtar
Usahawan
“Ilmu ehati dan Pn. Diyana very unic. Banyak practical. Latihan yang menguatkan saraf otak, tahu macamana nak control mind. tahu nak buat decision making. Tahu nak tipu mind kita, tapi yang paling best, connection with Allah, tentang maksud ikhlas kepada Allah..”

Zubaidah Binti Arbak
Guru

eHati International Sdn Bhd

Menara Bata,B-20 @ PJ Trade Centre, Jalan PJU 8/8A, Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya, Selangor

Jika ada pertanyaan anda boleh berhubung dengan team eHati di telegram di bawah

Waktu Operasi :

Isnin – Jumaat : 8:0 0pagi – 6:00petang

Sabtu : 9:00 pagi – 2:00 petang

Anda mempunyai sebarang pertanyaan?
Kami bersedia untuk membantu anda untuk sebarang masalah.

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar.
Copyright © 2021 | ehati International Sdn Bhd – All rights reserved

UA-139074358-1