TAHNIAH!

Hai sahabat hebat, SELAMAT DATANG ke group telegram khas Sahabat eHati 2024 untuk anda dapatkan segala info2 kelas online Percuma eHati. Terima kasih kerana telah berminat untuk mengikuti program dan kelas online percuma yang di taja 100% oleh eHati. 

PENTING! Sila baca syarat & peraturan yang dinyatakan dengan teliti dan anda BERSETUJU dengan semua terma dan syarat yang ditetapkan.

Di bawah adalah perkara yang dibenarkan dan tidak dibenarkan yang patut anda patuhi semasa berada dalam group ini supaya kita sama-sama dapat manfaat bersama dari group ini 🥰

SILA BACA DENGAN TELITI

Apa yang dibenarkan ialah:-


♥️ SHARE WIN / KEJAYAAN ANDA untuk kita celebrate bersama-sama

♥️ SHARE KISAH INSPIRASI ANDA supaya kita sama-sama terinspirasi dan menjadi pemangkin semangat untuk kita jadi lebih baik

♥️ SEEK HELP dapatkan bantuan jika anda stuck dan tidak tahu nak buat apa dalam proses ini

Apa yang TIDAK dibenarkan ialah:-

🙅‍♀️ ASSUMING

🙅‍♀️ TIDAK BOLEH ADA SIKAP PHD (PERASAAN HASAD DENGKI)

🙅‍♀️ TIDAK BOLEH BERSIKAP NEGATIF

🙅‍♀️ TIDAK BOLEH BERDIAM DIRI TANPA TINDAKAN (HANYA MEMERHATI / SILENT READER)

🙅‍♀️ TIDAK BOLEH PROMOTE BARANG / PROGRAM LAIN SESAMA PESERTA

Mudah ke mudah? Kalau anda nak bertanya tentang apa-apa yang anda tidak jelas, kami sama-sama bersedia membantu anda.

Kita hidupkan circle yang positif dalam group ini supaya kita lagi enjoy untuk membakar bersama-sama untuk anda capai yang anda ingini. Untuk ingatan bersama, peraturan ini perlu dipatuhi, jika sebaliknya kami terpaksa mengeluarkan anda dari group ini secara terus.

Dengan menekan butang “SAYA SETUJU, JOIN TELEGRAM SEKARANG” saya mengesahkan pendaftaran saya menyertai kelas online eHati ini adalah dilakukan dengan penuh sedar dan rela hati tanpa paksaan mana-mana pihak dan mengesahkan bahawa saya membaca, memahami dan bersetuju serta akan mematuhi semua terma dan syarat telah ditetapkan oleh pihak eHati serta saya mengesahkan segala maklumat peribadi yang saya berikan adalah betul dan tepat.

eHati International Sdn Bhd

W603A, Metropolitan Square,

Jalan PJU 8/1 Damansara Perdana,
47820 Petaling Jaya, Selangor.

Copyright © 2024 | eHati International Sdn Bhd – All rights reserved

UA-139074358-1