PROGRAM EHATI

Antara program anjuran pihak eHati International Sdn Bhd

EHATI


eHati telah diasaskan sejak 2013 oleh Diyana Tahir setelah beliau berjaya bangkit daripada pengalaman kehidupan yang penuh liku. Beliau pernah mengalami sakit fizikal, mengambil ubat anti kemurungan, hilang pekerjaan, rumah dilelong, kereta ditarik dan hampir bercerai buat kali kedua. Sehingga kini, Diyana Tahir yang merupakan Life Coach (Relationship & Intimacy Expert) telah berjaya membantu lebih daripada 100,000 orang wanita dari segenap lapisan masyarakat melalui program eHati untuk kembali bahagia.
Kepakaran eHati adalah membantu wanita yang menghadapi masalah dalam hubungan perkahwinan untuk kembali bahagia melalui kelas online. Sehingga kini, lebih daripada 44,000 orang wanita telah mendaftar ke kelas online percuma kami di www.kembalibercinta.com untuk belajar bagaimana kembali bahagia dalam hubungan. Terdapat juga lebih daripada 3,000 wanita yang ingin bercerai diselamatkan setelah mengikuti program intensif lanjutan selama 2 bulan secara online.

Visi eHati adalah menjadi badan pilihan yang memberi solusi kepada kebahagiaan wanita bagi melahirkan generasi baru yang lebih harmoni dan sejahtera.

Misi eHati ialah membantu wanita untuk kembali bahagia selepas menghadapi krisis dalam perkahwinan.

Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi Talian Sahabat Hati di +60163092442 / +60124066697 atau email ke love@ehati.com

VISI & MISI EHATI

KEPAKARAN EHATI ADALAH MEMBANTU WANITA YANG MEMPUNYAI MASALAH DALAM RUMAHTANGGA BERKAITAN KEINTIMAN (SEKS), ORANG KETIGA DAN PERHUBUNGAN JARAK JAUH (PJJ) UNTUK KEMBALI BAHAGIA MELALUI KELAS PRAKTIKAL SECARA ONLINE YANG TERBUKTI BERKESAN DAN PRIVASI TANPA PERLU MENINGGALKAN SUAMI DAN ANAK-ANAK DI RUMAH

 

.

 

 

Perkongsian Sahabat Daripada Program Ehati Yang Lepas.

TESTIMONI

UA-139074358-1