PROGRAM

Kembali Bercinta merupakan sebuah program bimbingan online secara PERCUMA yang ditawarkan pada suami atau isteri yang mempunyai masalah dalam hubungan mereka bersama pasangan. Apakah Yang Bakal Dikongsikan?

1) Formula untuk kekal tenang ketika hubungan anda diuji dengan kecurangan suamI

2) Rahsia yang tersembunyi di sebalik tubuh dan sexual lifestyle anda yang membuatkan anda semakin intim atau semakin jauh dari pasangan.

3) Punca hubungan anda bersama pasangan semakin hambar dan dingin hingga mencetuskan pergaduhan dan pasangan merajuk

4) Cara untuk menguruskan keperluan fizikal yang hadir dalam perhubungan anda seterusnya mengembalikan ‘spark’ dan kehangatan dalam perkahwinan macam mula-mula berkahwin dulu?

eHati Love Renewal adalah merupakan sebuah program bimbingan secara online yang ditawarkan kepada isteri atau suami yang mempunyai masalah dalam rumahtangga dan ingin kembali bahagia bersama pasangan dengan PANTAS!

Peserta program akan dibimbing selama DUA bulan berturut-turut oleh Puan Diyana Tahir dan Encik Rahim Shukor sendiri.

Program ini terbahagi kepada TIGA fasa yang berbeza :
1) Fasa Hati
2) Fasa Fikiran
3) Fasa Tubuh

 

Touch of Ecstasy atau TOE adalah merupakan sebuah program bimbingan online yang ditawarkan kepada pasangan yang ingin menyentuh tentang hubungan intim suami isteri dengan lebih dalam lagi.

6 modul ilmu hubungan intim yang EXTRA deep untuk anda explore bersama pasangan. Program ini bersifat 18sx exclusively untuk pasangan yang inginkan kelainan dan kenikmatan yang berganda di tempat tidur mereka. Anda berpeluang untuk mengenali pattern pasangan dengan lebih jelas dan mudah.

eHati Love Circle merupakan satu program membership selama 1 tahun yang dibuka secara eksklusif kepada WANITA sahaja yang inginkan perubahan pada diri dan pasangan.

Program ini berlangsung secara online selama 12 bulan berserta 30 modul istimewa untuk dipraktik dalam kehidupan seharian bagi mendapatkan kebahagiaan diri dan hubungan bersama pasangan.

Terbahagi kepada TIGA fasa yang lebih deep dan praktikal :-
1) Fasa Mentoring Diri
2) Fasa Hubungan
3) Fasa Rezeki

UA-139074358-1