PROGRAM EKSKLUSIF UNTUK TEMUKAN KEMBALI CINTA DAN BAHAGIA YANG HILANG DENGAN CARA MUDAH

18 – 20 Oktober 2019,

I-City Convention Center,

Shah Alam

 PROGRAM 3 HARI – EHATI LOVE INTENSIVE

Program santai dan alami ini membantu anda hidup penuh dengan ketenangan dan kedamaian serta bebas dari rasa kesakitan masa lalu yang menyeksakan. Ia juga bakal memberi solusi kepada anda untuk hidup penuh keyakinan, bahagia, bersemangat, tenang dan penuh kasih sayang.

Program ini akan mendedahkan formula-formula transformasi hati yang dirangkumkan secara sistematik untuk mengakses kekuatan hati tanpa batas, yang menjadi pemangkin untuk perubahan positif hati dan kehidupan anda.

ADAKAH ANDA…

Inginkan solusi permasalahan hidup kerana sering terperangkap dengan masalah yang sama berulang kali?

Mahukan ketenangan kerana sering dilema dalam membuat keputusan yang penting sehingga “stuck” dengan impian?

Ingin memaksimumkan potensi hati ke tahap luar biasa?

Mencari semangat untuk terus hidup penuh nyala-rasa, cinta dan ketenangan kerana hampir putus asa dengan kehidupan?

Ingin berdamai dengan kemarahan yang tidak terkawal sehingga sering melepaskannya pada orang yang tersayang?

Mahukan kekuatan untuk bangkit kembali dari trauma masa lalu yang menyakitkan?

Ingin mudah memaafkan dan bebas dari rasa dendam yang lama tersimpan?

– Ingin merasakan syukur yang mendalam pada diri dan orang yang tersayang serta bebas dari keraguan dan rendah diri?

Mahu berdamai dengan ketakutan dan kerisauan yang sering membuat anda ‘paralysed’ dan tak berbuat apa-apa?

TEMUI ‘PINTU KELUAR’ DARI SEGALA MASALAH YANG MEMBELENGGU ANDA SELAMA 3 HARI DALAM PROGRAM YANG SANTAI INI

MENGAPA ANDA PERLU HADIR?

– Intensif latihan dua-hala terapi eHati dengan persembahan multimedia.

– Menemukan punca dan solusi masalah fizikal dan emosional.

– Menemukan titik kedamaian individu yang unik.

– Kembalikan keyakinan diri dan bebas dari trauma dengan terapi & teknik penyembuhan trauma sehingga  anda merasakan seperti “lahir semua”.

– Bimbingan langkah demi langkah dalam penyembuhan emotional block

– Mendapat manual 30 hari program Transformasi Hati

– 3 sesi terapi untuk akses ketenangan fikiran dan perasaan yang telah ada di dalam diri anda

PROGRAM EKSKLUSIF SELAMA 3 HARI BERSAMA DIYANA TAHIR & RAHIM SHUKOR

SIAPA DIYANA TAHIR?

Diyana Tahir merupakan pengasas eHati dan juga sebagai Relationship & Intimacy expert membantu wanita yang ‘stuck’ ketika berhadapan dengan konflik rumahtangga mereka. Beliau juga membimbing setiap orang yang bersedia untuk menemukan kekuatan hati yang tidak terbatas.

Beliau bakal membantu anda untuk keluar dari belenggu kemurungan yang menjadi akar penderitaan hidup yang berterusan. Diyana Tahir bakal membongkarkan punca atau akar masalah yang sering dihadapi dan kesalahfahaman tentang UJIAN, CABARAN HIDUP, HALANGAN ATAU HAMBATAN dan memberi SOLUSI SISTEMATIK untuk hidup penuh keyakinan, bahagia, bersemangat, tenang dan penuh kasih sayang.

Sememangnya Diyana Tahir merupakan orang yang sangat layak untuk anda rujuk bagi proses transformasi hati dan menjana kebahagiaan yang anda cari.

SIAPA RAHIM SHUKOR?

Rahim Shukor atau lebih dikenali sebagai Coach Rahim yang juga merupakan pengasas bersama eHati. Rahim Shukor sudah tidak asing lagi sebagai gandingan bersama Diyana Tahir dalam membantu pasangan yang berhadapan dengan konflik dalam rumahtangga.

Beliau bakal membantu anda dalam memaksimumkan potensi diri untuk anda keluar dari kepompong yang menghalang anda untuk berkembang ke tahap luar biasa. Rahim Shukor juga akan memberikan solusi untuk membebaskan anda dari trauma yang tersimpan lama di dalam diri sekaligus membantu mengembalikan keyakinan diri anda dan rasa syukur yang mendalam.

Sememangnya Rahim Shukor merupakan orang yang sangat layak untuk anda rujuk bagi proses transformasi hati dan menjana kebahagiaan yang anda cari.

PERKONGSIAN PESERTA EHATI LOVE INTENSIVE

“Saya rasa bebas dari segala kesakitan dan bebas dari segala masalah-masalah dalam hidup ini. Sesuatu yang sangat indah yang belum pernah saya rasa selama ini.”

– ZUBAIDAH, PESERTA ELI

“Alhamdulillah breathwork & shaking membantu saya pulih dari derita depresi sangat cepat. Saya rasakan bebanan selama ini yang saya pikul terlepas. Bebas dan rasa merdeka.”

– ALIYA, PESERTA ELI

“Sebelum hadir kami tak bercakap dah berminggu-minggu, tetapi syukur selepas program ini rasa macam pengantin baru, rasa perkahwinan spiritual dan rasa bahaga ini sangat mahal.”

– PUAN ZAZA & SUAMI, PESERTA ELI

PERKONGSIAN PESERTA EHATI LOVE INTENSIVE DARI “CLEOPATRA CIRCLE”

“Program ELI ini banyak membantu saya untuk keluarkan dan buang trauma lama saya. saya belajar untuk lepaskan perkara-perkara yang tak mampu saya lepaskan, saya belajar salurkan energy yang tak baik dengan cara yang betul. Belajar menerima ketentuan Allah. ELI ini betul-betul membuka mata saya untuk melihat kehidupan dari satu perspektif berbeza..”

– DATIN SHERILYN MT AIDALA

“Mengembalikan cinta saya, cinta kepada diri sendiri, mendidik diri saya untuk memaafkan, megubah corak pemikiran saya, daripada mangsa kepada kebangkitan diri sendiri perasaan & saya rasa hidup semula..”

– DATIN WAN KARMILALIZA WAN KAR

“Apa kesedaran dalam ELI, banyak yang dipelajari yang tak pernah jumpa adalah breathwork. Satu perkara yang baru buat saya. Amazing sangat sebab lepas buat itu ada semacam sesuatu yang baru dalam diri yang berubah. Satu contoh ialah tiada ketakutan ketika naik kapal terbang. Selain itu, belajar lebih mendalam tentang diri, tentang ego, tentang pasangan membuka minda dan lebih memahami tentang kehidupan. Bahawa bahagia adalah suatu pilihan. Dan dari ELI saya didedahkan dengan cleopatra circle yang menjadi titik tolak perubahan besar dalam kehidupan saya..”

– DR. NOORASMALIZA MD PAIMAN

Ada yang menimang cahaya mata selepas hampir 10 tahun mendirikan rumahtangga.

Ada yang menemui jodoh setelah sekian lama membujang.

Ada yang menerima rezeki yang melimpah ruah, ada yang rujuk kembali kepada pasangan.

Ada yang menemui punca masalah yang sering menghambat diri.

Apapun, yang paling penting kesemuanya menemui kesemua titik keseimbangan dan kebahagiaan yang sangat mendamaikan untuk meneruskan kehidupan.

Izinkan diri anda pula meluangkan masa selama 3 hari untuk menemui keajaiban-keajaiban yang bakal melimpah dalam hidup anda.

LOKASI :

18 – 20 Oktober 2019, I-City Convention Center, Shah Alam
*Masa, tarikh & lokasi seminar adalah tertakluk kepada perubahan sekiranya perlu, sila hubungi penganjur untuk pengesahan sebelum anda membuat tempahan penginapan dan penerbangan

MASA :

Jumaat : 8 pagi – 10 malam

Sabtu : 8 pagi – 10 malam

Ahad : 8 pagi – 6 petang

Daftar Sekarang!

Klik butang tempahan dibawah atau anda boleh hubungi nombor telefon pendaftaran dibawah sekarang juga! Tempat adalah terhad. Program Intensive ini memfokuskan kepada kumpulan kecil supaya bimbingan dari Diyana Tahir lebih ‘personalize’ dan memberi impak kepada peserta.

HOTLINE SAHABAT HATI ANDA (WHATSAPP) 

+60 16 457 2442

(Admin Norherma)

 

+60 14 319 7424

(Admin Atie)

“ELI program yang telah menyedarkan diri saya untuk lebih mensyukuri sekecil-kecil nikmat Allah. Allah telah pun berikan semuanya untuk saya tanpa saya sedar.. Kini lebih merasakan dia dalam diri saya..Alhamdulillah..”

– SITI HANIZA BT ZAHARI, PENGURUSAN IPTS

“ELI program yang menemukan kembali diriku dengan penciptaku iaitu Allah yang maha kuasa. Di dalamnya penuh dengan perjalanan yang amat jelas membawa pytyaan siapa aku di dunia ini. Bagi sesiapa yang ingin menemukan diri yang sebenar di sinilah platform paling penting sebelum melangkah ke program paling hebat Cleopatra yang membawa diri saya mengenal diri, mengenal Allah dan potensi diri. Dalam ELI saya temui apa yang saya cari selama 48 tahun di dunia ini. terbaik team ehati n coach..”

– ZUBAIDAH ARBAK, CIKGU

“Lepas ELI, sedar yang dekat Malaysia ada a great program yang boleh cracked our root problems & heal It. Puan Diyana Tahir sampaikan dengan cara yang mudah faham dan siapa yang tahu, ilmu ini adalah sangat sukar untuk didapati di Malaysia. Bukan hanya teori, tapi terus pracktical nya sekali. So u either get it or you dont. Terima. Its a great experience..”

– HAFIZAH NOR, AGENT PRUDENTIAL / BEKAS PENSYARAH

“Perasaan saya lepas join ELI masa itu rasa sangat bebas, tenang, syukur & bahagia Setelah 3 hari melalui proses semasa ELI itu saya rasa boleh bebas seperti burung yang berterbangan di langit biru & dapat mengecapi kebahagian yang saya inginkan dalam hidup saya..”

– UMIE ABDUL RAHMAN, USAHAWAN

“Kesedaran / sharing dari program ELI ialah banyak terapi-terapi diajar dari program ELI. Contoh, terapi untuk keyakinan diri / kenali diri sejati iaitu “break the old patern” dengan kita menulis tangan kiri sangat menarik. terapi maaf diri sendiri dan orang lain. terapi syukur “All this things” untuk kita kenali dan menerima trauma / kesakitan / saka (program keturunan masa lalu kita), sama ada kita sedari atau tidak, kita akan lepaskan, ini adalah penting untuk “installation” program baru dalam diri demi keturunan / generation baru..”

– HASMALINI HASSAN, SURI RUMAH

“ELI berjaya mengembalikan diri saya yang hilang. Saya kini lebih bahagia dengan mengenal diri dan pencipta. Terima kasih Pn. Diyana Tahir dan Ehati kerana program ini telah menjadikan saya versi baru..”

– HASLINDA MOKHTAR, USAHAWAN

UA-139074358-1