aimehasanStudio0522

 

Masalah tak akan pernah habis, ianya akan terus ada dan ada kerana itu adalah lumrah dalam kehidupan. Setiap manusia tidak akan pernah dapat lari dari masalah samada masalah dengan diri, masalah dengan pasangan, masalah dengan kerjaya, masalah dengan orang sekeliling atau apa sahaja masalah. Namun, apakah mungkin anda mampu untuk terus menghadapinya tanpa berbuat apa-apa?

Hidup ini terlalu banyak ketidaktentuannya, ada banyak kerisauannya dan ada juga kekecewaan. Tapi ketika hati ini benar-benar jujur dan menyedari nikmat pada saat ini, ketika itulah kebenaran tidak mampu disangkal bahawa apa sahaja yang hadir atau bakal hadir. Personal Coaching merupakan suatu titik yang membantu anda untuk keluar dari masalah yang dihadapi samada masalah dengan diri atau masalah dengan pasangan.

Setelah hampir berbelas tahun menderita, Diyana Tahir hadir memberikan solusi kepada anda yang stuck dengan masalah diri, masalah dengan pasangan yang berterusan sehingga hilang harapan atau buntu apakah yang perlu dilakukan. Personal Coaching merupakan suatu sesi secara privasi bersama Diyana Tahir yang akan membantu menyelongkar setiap sisi permasalahan yang dihadapi sekaligus membantu mencari jalan keluar dari segala rasa yang membuat anda menderita.

Apa Yang Anda Dapat?

 

Melalui sesi personal coaching, anda akan dapat mengetahui dan melihat setiap permasalahan dari sisi pandangan yang berbeza. Diyana Tahir akan bersama-sama anda untuk menyelongkar satu persatu setiap apa yang anda lalui. Bantuan secara partikal akan diberikan untuk menyelesaikan konflik yang dihadapi.

Sesi personal coaching bersama Diyana adalah secara persendirian dan juga boleh dilakukan bersama dengan pasangan. Segala sesi secara privasi yang diberikan oleh Diyana Tahir adalah bergantung kepada setiap permasalahan yang dihadapi.

eHati International Sdn Bhd

Menara Bata,B-20 @ PJ Trade Centre, Jalan PJU 8/8A, Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya, Selangor

Jika ada pertanyaan anda boleh berhubung dengan team eHati di telegram di bawah

Waktu Operasi :

Isnin – Jumaat : 8:0 0pagi – 6:00petang

Sabtu : 9:00 pagi – 2:00 petang

Anda mempunyai sebarang pertanyaan?
Kami bersedia untuk membantu anda untuk sebarang masalah.

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar.
Copyright © 2021 | ehati International Sdn Bhd – All rights reserved

UA-139074358-1