Rasa Hubungan Cinta Makin Hambar! Macam mana Nak TAWAN Semula Hati suami?

Sebagai seorang isteri takda yang lebih menyakitkan selain suami berubah hati.

Suami puji, pandang, dan bercakap dengan wanita lain pun dah boleh terdetik perasaan cemburu inikan bila suami curang atau berkahwin lain. Betul tak?

Hanya wanita yang diuji dengan suami tak setia je tahu kesakitan sebenar bila kepercayaan dan cinta dikhianati.. 

Tapi pernah tak anda terfikir masih ada lagikah peluang untuk cinta tu berputik balik? Kalau ada, macam mana pula nak tawan hati suami supaya dapat semarakkan balik hubungan tu?

Tips untuk tawan semula hati suami ni adalah..

T.E.N.A.N.G

Wanita yang tenang yang sebenarnya dicari oleh suami.

Bayangkan suami nak kahwin lain ni tapi asyik teringat kat anda je. Haa, macam mana tu?

TENANG tu umpama anda macam gula. MENARIK…
Macam semut tertarik dengan gula. Haa.. macam tu la suami tertarik dengan anda!

Tak nak ke?
Tapi macam mana nak jadi tenang ni?

So yang membezakan orang yang berjaya dengan orang yang tak berjaya ni adalah ILMU.

Ada ilmu dengan yang takda ilmu.

Ramai orang bila stuck dia biarkan lagi diri dia terus stuck. Terus menerus membiarkan diri hidup dengan pelbagai alasan untuk terus stuck sebab takda ilmu.

Takda ilmu nak mengurus kesakitan. Takda ilmu nak mengurus emosi. Takda ilmu nak tawan semula hati suami. Takda ilmu nak kekal tenang saat diuji.

Sebab tu benda ni ada proses step by step dan setiap orang mempunyai perjalanan yang berbeza.

80% kejayaan adalah persediaan dan persediaan tu tak boleh last minute. Ianya perlukan perancangan.

Anda takkan boleh dapatkan suami semula kalau anda TAK TENANG!

Apa pun dalam hidup ni kalau anda tak tenang benda takkan jadi apa. Hanya orang yang tenang je akan menang.

Nak kerja tak tenang, kerja akan terjejas.
Nak urus anak tak tenang, anak pun terabai.

Ramai isteri bila tertrigger dengan suami secara tiba2 mereka tak boleh handle emosi dan fikiran.

Ada orang bila tertrigger dia terdiam. MENANGIS…
Bila suami tengok anda asyik menangis, menangis dan menangis mereka akan rasa tak berdaya dan loser.

Seorang suami nak menjadi HERO untuk isteri dia tapi kalau isteri dia tak bahagia mereka akan rasa gagal, lemah dan down.

Sebab kemenangan seorang suami adalah bila dia dapat ukirkan senyuman pada wajah isteri dia.

Ramai lelaki yang dah berkahwin lain atau yang pernah curang sebenarnya merasa bersalah dan kesal dengan apa yang telah mereka lakukan.

Bayangkan suami dah merasa bersalah dengan apa yang mereka lakukan pada anda lepas tu anda pula marah2, nangis2 dan menghukum mereka.

Jadilah mereka bertambah lagi rasa LOSER!

Mereka juga sebenarnya sedang diuji dengan tersuka, terbuat, terlanjur dan tak sedar dengan kesilapan tu.

Manusia ni bila mereka rasa bersalah secara psikologi nya dia akan menghukum diri dia lagi dengan buat lebih banyak lagi kesalahan.

Sebab tu sangat penting untuk anda memaafkan. Kata maaf dan beri maaf memang mudah tapi tak semua benar2 ikhlas dan maksudkannya.

Kesilapan ramai isteri bila suami buat satu kesilapan dia tak maafkan akhirnya suami cenderung untuk melakukan lagi banyak kesalahan yang sama atau lebih buruk lagi.

Mungkin anda tak sedar tapi bila anda nangis2, marah2, menjauhkan diri itu semua adalah bentuk hukuman yang anda beri pada suami.

 

Anda memang nak luahkan perasaan, nak biar suami rasa kesakitan anda tapi cara anda SALAH!

Ramai isteri tak sedar yang bila anda sakit anda sebenarnya PUSH AWAY suami anda.

Sebab tu penting untuk anda rawat hati, pujuk hati. Jangan tunggu suami pujuk anda sebab hal itu takkan jadi. 

Persoalanya sekarang,

Siapa nak bahagia? Kalau anda nak bahagia, ANDA yang kena mulakan!

Kalau anda tak sanggup kehilangan suami dan perkahwinan anda..

Izinkan kami bantu anda secara PERCUMA sahaja melalui kelas online.

Klik link di bawah kalau nak tahu next step apa patut anda buat

Share on your social media :

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp

Leave a comment

Penafian :
Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan testimoni sebenar.
Copyright © 2021 | ehati International Sdn Bhd – All rights reserved

UA-139074358-1