RAHSIA KEMBALI BERCINTA

     “Dari Dingin Kepada Intim”

  

PERHATIAN : Khas untuk PASANGAN suami isteri yang menghadapi masalah rumahtangga yang selalu ‘PANAS’ dan tidak bahagia

Fokus utama Rahsia Kembali Bercinta 2018 adalah untuk melihat apakah rahsia dan kunci rumahtangga yang bahagia. ANDA DAH READY?

Rahsia yang selama ini mungkin suami isteri selalu terlepas pandang dan ambil mudah tapi sebenarnya boleh mencetuskan Pergaduhan, Kedinginan dan lebih teruk lagi sehingga boleh membawa perceraian dalam rumahtangga.

Semuanya akan dibongkarkan dalam program

‘Rahsia Kembali Bercinta 2018’

📅

19-24 Februari 2018 (7 Hari)

📍

Tempat: LIVE di Closed FB Group

Program ini satu-satunya program yang boleh membantu suami isteri menghangatkan dan menyemarakkan rumah tangga anda yang suram, murung dan hambar. Khas untuk pasangan komited dan serius ingin menjemput kebahagiaan dan kedamaian di hati

SEMUANYA SALAH ABANG!

Pernah anda rasa semua yang suami anda buat serba tak kena? Rasa suami anda tak perfect macam suami orang lain?

Jom kita baca cerita client kami suami isteri yang dah hadir program Rahsia Kembali Bercinta (RKB), Pn. Alia dan suaminya Encik Farhan.

Sejak kebelakangan ini, Pn Alia selalu marah-marah suaminya, Ini tak betul, Itu tak betul. Ada je tak kena! Ada je yang salah!

Encik Farhan buntu dan ingin merasai kebahagiaan macam mula-mula kahwin dulu. Jadi, sempena ‘Anniversary’ yang ke 8, Encik Farhan belikan 2 tiket RKB untuk isteri dan dirinya sendiri.

Selepas mereka join program RKB, Pn Alia ‘PM’ kami cerita pasal perubahan yang berlaku kat rumahtangga mereka.

“Puan Diyana! Saya menangis terharu sebab baru saya sedar banyak sangat kebaikan yang suami buat untuk saya selama ni! Baru saya sedar rupanya punca kami tak bahagia adalah daripada diri saya sendiri”  –Pn. Alia

ABANG DAH TAK SAYANG SAYA YE?

Pernah anda rasa geram dengan suami anda sebab tak pernah faham perasaan anda?

Meh kami kongsikan cerita client kami yang dah join Rahsia Kembali Bercinta (RKB)..

Pn Izzati selalu tak puas hati dengan suaminya dan punyalah dia tunjuk muka protes tapi suami buat tak nampak je dan malas nak layan.

Suatu hari Pn Izzati berjumpa kawannya dan meluahkan nasib rumahtangganya dan tentang suaminya yang krik-krik tu.

Pn. Miza terus recommend join program Rahsia Kembali Bercinta (RKB).

Lepas sebulan kemudian Pn Izzati terserempak dengan rakannya itu berkepit mesra dengan suaminya.

“Wah, kemain mesra aku tengok kau sekarang dengan suami kau” Kata Pn Miza.

“Terima kasih sangat suggest aku join program RKB tu, laki aku dah tak krik-krik dah macam dulu. Dah sweet sekarang!

Anda nak rumahtangga seperti rumahtangga

Pn Alia dan Pn Izzati?

Anda hanya perlu berbelanja RM150 saja..

Jika anda dah lama terseksa dan menderita dalam rumahtangga anda. Rasa macam sudah tiada harapan lagi dan buntu atau ingin mengekalkan kebahagiaan dan menyemarakkan hubungan anda seperti yang anda rasai seperti masa mula-mula kahwin dulu, anda dijemput sertai program Rahsia Kembali Bercinta ini.

Mahukah anda mengetahui bagaimana untuk mengelakkan rumahtangga anda dari DERITA dan SENGSARA?

Saya nak bagi harga kasih sayang lagi ni

(Limited Offer)

DAFTAR 1 PERCUMA 2 !

RM150

BEST KE BEST?

Jangan percaya cakap saya, JOIN SEKARANG baru tahu..

DARI DINGIN TERUS INTIM

Ada soalan? Mahu kami bantu anda buat keputusan. 

Hubungi kami di talian:

010 208 3769 (Cik Mala) /010 203 3769 (Cik Wani) 

Jumpa anda dalam kelas Online Rahsia Kembali Bercinta

UA-139074358-1