RYH fb group SIZE.psd-1 (1)

Redesign
Your
Happiness

Pendaftaran Percuma

Sila isikan butiran anda dengan lengkap

“Kalau lah dulu..”

Perkataan ini selalu kita cakap setiap kali merasa menyesal bila kita tidak membuat keputusan yang tepat pada waktu itu.

SETIAP SATU KEPUTUSAN YANG MEMPENGARUHI SELURUH KEHIDUPAN ANDA!

Sebenarnya ada beberapa perkara silap yang kebanyakan orang buat dalam kehidupan, termasuklah anda.

Tetapi anda mungkin tidak sedar akan perkara-perkara ini.

Kesannya?

Mungkin anda akan merasa menyesal dalam masa beberapa tahun akan datang

Anda akan merasa betapa hidup anda telah tersia-sia dengan tindakan kurang bijak sebelum ini dan terpaksa menghadapinya seumur hidup anda hanya sebab kesilapan dalam buat keputusan atau tak tahu nak buat keputusan.

Hidup adalah sekali, dan orang yang bijak akan menjalani kehidupan ini sebaik yang mungkin.

APAKAH PROGRAM REDESIGN YOUR HAPPINESS?

Program Redesign Your Happiness (RUH) adalah satu program terbaru yang dibuat secara online selama 3 hari  untuk membantu anda tentang pentingnya membuat keputusan terbesar dalam kehidupan atau perhubungan dan bagaimana anda juga boleh bahagia samada dalam hubungan atau tidak dalam hubungan. 

Bakal juga kami bongkarkan bagaimana untuk membina kembali keyakinan diri dan memaksimumkan kekuatan hati anda yang penuh keajaiban dalam program online selama 3 hari ini.

Adakah anda inginkan cara mudah untuk kembalikan kebahagiaan yang hilang?

Anda memendam rasa, kecewa, sakit serta buntu tak tahu cara nak selasaikan konflik yang hadir sehingga hilang keyakinan diri?

Adakah anda bersedia untuk menyelami, mencipta ruang dan merasai erti kedamaian dan kebahagiaan yang dicari?

Kini kami dedahkan formula bagaimana untuk anda serlahkan kembali diri sejati anda dan kembali menjadi wanita luar biasa untuk merasakan semula kebahagiaan yang sememangnya milik anda.


SEGALANYA BERMULA DISINI !!!!

This is the heading

“Banyak perubahan yang saya alami lepas mengenali Puan Diyana Tahir. Saya belajar mencintai diri sendiri, mendidik diri saya untuk memaafkan, megubah corak pemikiran saya, daripada mangsa kepada kebangkitan diri sendiri perasaan & saya rasa hidup semula..Syukur atas peluang ini”

This is the heading

“Dari seorang yang lost dalam diri sendiri kepada seorang yang berasa berkah dalam ketidak sempurnaan diri menuju disisi Allah. Puan Diyana Tahir banyak menyedarkan saya dan bangga menjadi Makhluk Tuhan yang Luar Biasa sebagai Sumber Cahaya kepada diri, suami dan anak-anak.."

This is the heading

“Program ini banyak membantu saya untuk keluarkan dan buang trauma lama saya. saya belajar untuk lepaskan perkara-perkara yang tak mampu saya lepaskan, saya belajar salurkan energy yang tak baik dengan. Program ini betul-betul membuka mata saya untuk melihat kehidupan dari satu perspektif berbeza..”

This is the heading

“Dalam program Puan Diyana kami mendapat ilmu mengenali diri daripada tidak tahu kepada tahu dan akhirnya belajar bagaimana diri kita sebenarnya hebat dan untuk kenali diri dan Ilahi di sinilah tempat paling bertepatan. Pada saya dalam cleopatra kami temui diri kami temui Allah..”

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Izinkan diri anda meluangkan masa selama 3 hari untuk menemui keajaiban-keajaiban yang bakal melimpah dalam hidup anda.

HIDUP TAK SELALU SEPERTI YANG DIHARAPKAN. TAPI SELAGI KITA BERUSAHA UNTUK BUAT YANG TERBAIK, KITA AKAN DAPAT YANG TERBAIK JUGA

UA-139074358-1