Select Page

The Orange Photography

Kami Menyediakan Pakej Fotografi Perkahwinan Murah & Menjadikan Majlis Perkahwinan Anda Satu Kenangan Yang Terindah & Tidak Boleh Dilupakan.

PROMOTION

Video

Tekan Sini

MISI MEREBUT KEMBALI CINTA SUAMI

MISI MEREBUT KEMBALI CINTA SUAMI Lumrah kehidupan manusia sentiasa suka dan tertarik pada sesuatu yang indah. Begitu juga aku ,suamiku serta sesiapa sahaja aku fikir sama sahaja. Tetapi tiada siapa pernah terfikir kecantikkan juga boleh mendatangkan kelukaan pada...

MISI MEREBUT KEMBALI CINTA SUAMI

MISI MEREBUT KEMBALI CINTA SUAMI Lumrah kehidupan manusia sentiasa suka dan tertarik pada sesuatu yang indah. Begitu juga aku ,suamiku serta sesiapa sahaja aku fikir sama sahaja. Tetapi tiada siapa pernah terfikir kecantikkan juga boleh mendatangkan kelukaan pada...

Siapa Kami?

Orange Photography ditubuhkan kerana team kami mempunyai minat yang mendalam dalam bidang fotografi perkahwinan dan kesungguhan untuk menghasilkan gambar-gambar perkahwinan yang tebaik dan tercantik. Orange Photography turut memastikan setiap detik berharga buat pasangan pengantin dirakam supaya memori dan kenangan indah ini dapat dikongsikan dengan generasi seterusnya.

THE ORANGE PHOTOGRAPHY

Masa kini, bilangan photographer dan syarikat fotografi perkahwinan semakin bertambah, namun Orange Photography terus melangkah ke hadapan di dalam bidang fotografi perkahwinan di Malaysia. Kelebihan dan kemahiran yang dimiliki oleh Orange Photographypasti membuatkan anda jatuh cinta pandang pertama pada setiap karya yang kami hasilkan.

TEAMWORK

Orange Photography bukan sahaja mempunyai team jurugambar official  tetapi kami juga mempunyai team jurugambar back-up. Team jurugambar back-up ini diperlukan sekiranya Official Photographer(OP) menghadapi kecemasan pada hari majlis perkahwinan anda. Oleh itu, anda dan pasangan tidak perlu risau dan khuatir kerana kami pasti akan hadir untuk merakamkan momen-momen indah di hari bahagia anda berdua.

PERSONALITY

Kebanyakkan pasangan pengantin akan berasa kekok untuk bergambar di hadapan OP dan ini akan menyebabkan  hasil gambar yang ditangkap tidak menarik dan agak kaku. Oleh yang demikian, team kami akan cuba mengurangkan rasa kekok dan janggal yang di alami pasangan pengantin dengan menghubungi dan berkenalan dengan pasangan pengantin sebelum majlis berlangsung.

ORGANIZE

Kami mempunyai editor sendiri dan tidak bergantung pada jurugambar dalam penghasilan album. Jurugambar kami hanya perlu menangkap gambar yang tercantik dan terbaik, dan editor kami akan menyiapakan album perkahwinan anda. Disebabkan itu, album setiap pelanggan kami berjaya disiapkan dalam masa kurang dari 2 bulan.

DESIGN

Orange Photography sentiasa menghasilkan template design album yang moden dan terkini. Hasil album kami telah menggembirakan banyak pasangan pengantin yang menempah pakej fotografi perkahwinan dari kami.

TECHNOLOGY

Bagi menghasilkan gambar yang cantik, kepakaran dalam bidang fotografi amatlah penting. Namun begitu, penggunaan pelbagai alatan dan teknologi turut memainkan peranan penting dalam penghasilan gambar yang terbaik. Orange Photography memastikan jurugambar dan editor sentiasa peka terhadap perubahan teknologi ataupun alatan terbaru yang berada di pasaran.

EXPERIENCE

Orange Photography berpengalaman dalam menangkap gambar untuk pelbagai jenis majlis perkahwinan seperti majlis perkahwinan formal yang diadakan di hotel-hotel besar atau kenduri kahwin yang diadakan di rumah pengantin.

MINIATURE

ALBUM

TESTIMONI

Great services given by the orange photography team. Price affordable, great quality, nice edit, nice album full wif pictures, photographer n videographer sgt friendly n peramah n yet sgt penyabar dgn pengantin… Hehe. Thank you so much for the awesome moments captured by ur team. May Allah bless u all. Absolutely happy n touched!!  recommended.
Syahira Ghazali

Pelanggan, Sumber Facebook Orange Photography

result gambar and video memang gempak. photographer and videographer dorang sangat profesional! banyak membantu dalam bab posing2 nie. gambar semua cantik sampai tak tau nak pilih. serious! punctual and friendly! very recommended!
Nurul Nadia

Pelanggan, Sumber Facebook Orange Photography

Alhamdulilah, minggu lepas album dah siap. Service tiptop, gambar sharp, edit cantik. cover album terbaek. thanx orange photography. Sangat-sangat recommended. Puas ati, baekkkk punya..
Amril Muidz

Pelanggan, Sumber Facebook Orange Photography

Booking Now!

2 + 15 =

UA-139074358-1